2 porcijām:
200 gr smilšu mīklas cepumi
aptuveni 400 gr mascarpone siers vai 350 gr filadelfijas siers + 4 ēdamk skāba krējuma un cukurs pēc garšas
glāze svaigas ogas (vai paskāba ievārījuma) - man bija jāņogas
4 ēdamk auzu pārslas + tikpat cukurs
pāris mandeles
Auzu pārslas ar cukuru uz pannas apgrauzdē. Sarīvē cepumus. Ja nav mascarpones siera, tad ņem klasisko filadelfiju, pievieno aptuveni 4 ēdamkarotes skāba krējuma un cukura (var mazliet arī pievienot vaniļas cukuru). Sablenderē ogas (vajadzības gadījumā, lai nebūtu pārāk skābs, pievieno mazliet cukuru). Porciju traukā pamīšus kārto cepumus (vietām var pievienot arī grauzdētās auzu pārslas), siera masu, ievārījumu. Rotā ar grauzdētām auzu pārslām, mandelēm un svaigām ogām.
Uz pāris stundām liek ledusskapī, lai ievelkas.
No comments:
Post a Comment