1 sīpols
1 burkāns
1 selerijs
1 mazs cukini
1 zariņš svaiga timiāna
2-3 vistas stilbiņi
1 gl makaronu/nūdeļu
2 ēdamk miso pastas
sāls, pipari
lauru lapa
svaigi pētersiļi
Katliņā kopā ar ēdamkaroti svieta apbrūnina vistas stilbus. Pārlej ar ūdeni un uz neliela uguns vāra minūtes 40 (var pievienot laura lapu, menos piparus, sīpolu, utt, ko vēlāk, kad buljons gatavs izņem ārā).
Pannā apcep, smalkos kubiciņos sagrieztus, sīpolu, burkānu, seleriju, cukini. Pievieno laura lapu, timiānu un uz mazas uguns pasautē minūtes 5 vai kamēr dārzeņi mīksti.
Izņem vistas stilbus no buljona, atdzesē un sagriež. Buljonā liek vārīties makaronus/nūdeles. Kad makaroni gandrīz gatavi, pievieno sagriezto vistas gaļu, dārzeņus no pannas un miso pastu. Ļauj uzmest burbuli.
No comments:
Post a Comment