August 22, 2010
Pasta ar tunci, ķirštomātiem un baziliku
makaroni
konservēts tuncis (labāk lielos gabaliņos)
ķirštomāti
baziliks
sniega bumbas (var izlīdzēt arī ar fetas sieru)
1/2 citrona
olīveļļa
Novāra makaronus (vislabāk tādus, kuriem ir spirāles forma). Pievieno tunci, sniega bumbas (vai fetas sieru, vai kādu citu, kas pēc garšas un konsistences līdzinās sniega bumbām), uz pusēm vai četrās daļās sagrieztus ķirštomātus, sasmalcinātu baziliku, pāris plānas citrona šķēlītes. Pāris piles olīveļļas, kā arī 2-3 ēdamk ūdeni, kurā tika vārīti makaroni*, un ātri visu sajauc kopā.
* Tā iesaka šefpavāri, ēdiens iegūst citu konsistenci.
Etiķetes:
makaronveidīgie,
pasta
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment