~ 250 g sarīvēts siers
~ 350 g malta gaļa
1-2 tomāti
"Spilva" tomātu mērce
1 sīpols
sāls, pipari
karijs
baziliks
kajēnas pipari
lazanjas loksnes
lazanjas loksnes
Apcep smalki sagriestus sīpolus, pievieno malto gaļu, sāli, piparus, kariju, baziliku un kajēnas piparus. Kad gaļa gatava, pievieno 2-3 ēdamk "Spilvas" tomātu mērci.
Katliņā uzvāra ūdeni, pievieno 2 ēdamk eļļu. Pa daļām novāra lazanjas lapas (1–2 min).
Ietauko cepamtrauku. Kārto lazanja lapas, tomātu mērci, malto gaļu, plānās šķēlītēs sagriestus tomātus, sarīvētu sieru. Beigās lazanjas virskārtu arī pārkaisa ar sarīvētu sieru. Pārklāj ar foliju un cep cepeškrāsnī 200°C temperatūrā 30–40 min.
No comments:
Post a Comment