3 olu baltumi
60 gr cukura
45 gr sviests
60 gr miltu
Sasildīt cepeškrāsni (180). Uz cepešpannas uzlikt cepampapīru un uzzīmēt 2-3 apļus (diametrs ~8cm).
Viegli ieputot olas baltumu, pievienot cukuru un sviestu, putot līdz masa kļūst viendabīga. Pievienot miltus, un atkal puto tik ilgi, kamēr masa kļūst viendabīga. Atstāt mīklu uz 15 minūtēm.
Izmantojot platu nazi, ieklāt uzzīmētajos apļos viendabīgā, plānā kārtā mīklu. Cept 5 minūtes, kamēr cepumu maliņas paliek brūnas.
Ar nazi ātri noņemt cepumu, ievietos vēlējumu, pārlocīt uz pusi un mazliet ieliekt, uzlikt uz glāzes/bļodas malas, lai atdziest.
NB! Necept vairāk kā 2-3 cepumus vienā piegājienā, jo mīkla ļoti ātri sacietē.
No comments:
Post a Comment